Viatech Oy 5 vuotta!

Viatech Oy on saavuttanut viiden vuoden iän monipuolisella taipaleellaan. Tehtaamme toiminta alkoi 1.3.2011. Toimintamme on laajentunut tasaisesti noiden vuosien aikana.

Olemme saavuttaneet asiakkaidemme luottamuksen hyvällä henkilökohtaisella palvelulla ja sitoutumalla asiakkaidemme yhdessä sopimiimme tavoitteisiin. Joustavuus ja nopea reagointi muutoksiin ovat luoneet kuvaa yrityksemme toiminnasta vuosien varrella.

Toimintamme lähti liikkeelle silloin 5 vuotta sitten erittäin vauhdikkaasti ja silloin tarvittiin sitä kokemusta, mitä oli kertynyt vuosikymmenten aikana konepajateollisuudesta. Suuri kiitos kuuluu henkilökunnallemme, joka uskoi liikeideaamme ja sitoutui toimintaamme silloin alkuvaiheessa.

Yrityksemme on perheyritys, jonka omistajina ovat Esa Takkinen, Keijo Takkinen ja Vesa-Matti Takkinen. Omistajien ja henkilökunnan sitoutuminen asiakkaidemme vaatimuksiin ovat olleet yrityksemme arvoja alusta alkaen.

Mutta suurin kiitos kuuluu asiakkaillemme, jotka ovat luottaneet meihin näiden vuosien aikana ja yhteistyömme on kasvanut edelleen!

Vietämme merkkipäivää työn merkeissä!